Inspire logo

 

Englantilainen Inspire Hifi valmistaa levysoittimia sekä kehittää parannettuja versioita Rega äänivarsista ym.  (Uusin Inspiren huippulevysoitin MONARCH soveltaa Technicsin suoravetokoneistoa ja on siinä mielessä sensaatioimainen uusi high end levysoitin markkinoilla.)

Mielenkiintoinen tuote Inspireltä on laitealusta nimeltä Inspire ISOLATION PLATFORM.  Lyhennämme sen valikossa "Inspire IP" alustaksi.

                  Inspire Isolation Platform

Tämä on hyvin toimiva laitealusta sopivan painoisille laitteille.  Se ei kuitenkaan sovellu raskaammille laitteille.  Yläraja lienee noin 6-8 kg tienoilla.  Laitealusta on tehty akryylistä ja sitä on kevennetty ovaalilla aukolla levyn keskellä. Keveys on eräs tärkeä ominaisuus, joka liittyy tämän laitealustan suorituskykyyn. 

Alustan alla on tukevat sorbothan kumijalat.  Ne ovat irtonaisia ja niitä tulee neljä.  Voit itse kokeilla, käytätkö mieluummin neljää vai kolmea jalkaa laitealustan alla.

Tämän laitealustan hinta on edullinen yksinkertaisen rakenteen vuoksi.  Mutta se on toisinaan hyvinkin tehokas erityisesti monien lasihyllyisten laitetelineiden yhteydessä.

P.S. Tämä sama laitealusta hieman modifioituna kuuluu Inspire APOLLO levysoittimen varusteisiin.  Kolmikulmainen levysoitinrunko ankkuroituu kartiojaloillaan kolmeen pieneen laitealustaan porattuun reikään.  Erikseen myytävässä ISOLATION PLATFORM alustassa ei on näitä pieniä reikiä.

Hinta 147,-

 

 

 

 

Puh 09-7831 391

musiikin.com
Otavantie 5 
00200 Helsinki

Liike palvelee:
Ti-Pe klo 11-18
kuukauden 1. ja 3.
La klo 11-15

 
Etusivu
◦  Classic Line
◦  Reference Line
◦  Revolution
TV/Media -huonekalut
◦  clic furniture
◦  unnu by clic
◦  NorStone AV
◦  Quadraspire AV
Hifi hyllystöt
◦  Isoblue
◦  NorStone Hifi
◦  Quadraspire Hifi
◦  Quadraspire SV-T
Piikit ja eristysjalat
◦  Finite ELEMENTE CERA
Kaiutinjalustat
◦  NorStone jalustat
Laitealustat
◦  Inspire IP
◦  Quadraspire Base
 

 

 

NorStone tuotteiden toimitus on hieman nopeampaa verkkokaupastamme tilattuna.  Näin varsinkin Matkahuoltotoimitukset, jotka toimitetaan suoraan ostajalle.